Busy busy...


Igår vann vi budgivningen på våran drömlägenhet! Eller ja vi var dom enda intresserade haha.
Så nu har vi en HEL del att göra här hemma för att få ut den för visning.
Flyttar 1a april!!

Så kommer ha lite annat för mig ett tag framöver som ni kanske förstår ;)
Och efter flytten kommer vi ha en hel del att göra i nya lägenheten. Typ alla tapeter måste bytas haha.
Ska skriva kontrakt på månda - så håll tummarna att ingen kommer i helgen o visar intresse!

Skaffat mig ännu en bebisräknare - kul att jämföra om dom ser olika ut eller sådär.
Den här nya från If pratar dessutom lite och berätter hur jag mår(hur vet den det?? :P) och hur bebisen är utvecklad.

Känns konstigt att läsa här o var att Pyret är ca 16cm! Inte konstigt att jag blivit rund haha ♥

ºA


Magen v17

Första kortet med Pyret i magen - syns inget men ville ha en utgångspunkt.  
   v5(4+3)                    v17(16+1)

Jag vet - inte samma beskäring (?) på korten - men HYFSAT stor skillnad sen dagen efter plusset ;)

Magen är här iaf precis insmord med Weledas Havandeskapsolja. Suuuuuperskön!
Fick 2 små testflaskor av svärmor igår, perfekt! Jag hade tänkt köpa den nu i veckan, men 2 små flaskor räcker förhoppningsvis en bra stund =)
Inge kladdig, hal, konstig olja, utan gick direkt in i huden i luktar gott o känns som den liksom gör det den ska på en gång.
Har visserligen bara använt den en gång nu, men känns som den är bra. Men jag tror ju inte att den kommer förhindra för att få bristningar, men kaaanske kan den motverka lite iaf *hoppas*

ºA


v17


HerreGUD va tiden går fort!!! :O

Min graviditet - BF Ons 11 aug 2010

Uträkning utgår från dagens datum: Tors 25 feb 2010.
Din graviditet startade Tors 5 nov 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 19 nov 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 113 av 280. (40,4%).
Du är i vecka 17.
Du har gått 16 fulla veckor och 0 fulla dagar (v16+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 11 aug 2010
Du har 167 dagar kvar till beräknad förlossning.



Vecka 17: 25 feb - 3 mar 2010

 

Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett. Troligen har du gått upp två-fem kilo i vikt. Sexlivet kan vara alltifrån blomstrande till att inte fungera alls. Däremot har man vanligen samma behov av närhet som tidigare, kanske till och med mer.


Fostret:
Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre.


ºA



Hallåååå Banverket?!


Ni lär ju kolla upp om era anställda är fulla!! Ni släpper igenom 6 tåget till Stockholm, men sen inget fören 8!! Och därefter inget fören 11.53?!
Hur har ni tänkt er att det ska gå ihop? ALLA tåg i rusningstrafik är alltid knökade - hur ska då 5 tåg kunna samsas på ETT? (nu menar jag 8tåget, 11.53 orkar jag inte ens räkna på haha)

Åh jag blir så LESS! Värdelöst att bara gå hemma o trampa när man inte har planerat ledighet, eller är sjuk (iof jävligt träligt när man är sjuk också - men då kan man ligga i soffan o va ynklig iaf ;) )

Jaja vi får väl se hur den här dagen slutar då...

ºA


En utmaning


Antog Anouks utmaning eftersom det va mitt fel att hon utmanade oss ;)

Börjar med min första


Aldeles nygjord. Fyllde dock i den lite senare o gjorde den lite tjockare - men har inte fotat det ock orkar inte nu heller.

Hade velat ha just vågen-tecknet nånstans på kroppen i flera flera år, men flyttat runt stället lite då o då.
Och när 2 av mina kompisar skulle tatuera sig följde jag med för terapi (otroligt nålrädd) och tittade o tittade o sa att jag också blev sugen nu. Tatueraren sa "men jag har tid nu om du inte ska göra nått stort!" så då kunde jag ju inte fega ur liksom haha. Hade dessutom motivet på ett bokmärke i boken i min väska - så anledningarna att INTE göra den fanns inte.

Året efter åkte jag och en nära vän till Cypern för att sola o roa oss.
Och nog hade vi roligt allt! =)
En festkväll gick vi in på tatueringsstället vi blev rekomenderade av reseledarna och tittade ut en snygg bokstav C (för Cypern) och sifforna 06 (eftersom vi va där 2006)
Så fick tid våran sista kväll så vi skulle kunna sola o så fram till vi åkte hem (smart tatuerare! han hade även kort på när han tatuerat Peter Andre när han va som mest poppis med sina magrutor o slemmiga hår)

Även denna helt nygjord och inget mer foto finns ;)

Kan dock INTE rekomendera att tatuera sig bakis som ett djur, utsvulten och uttorkad (efter en hel natt tillbringad på toaletten, och hela dagen i sängen utan mat o knappt nå dricka) ont ont ont ;)

ºA


Heja SJ!


Ja igår gick det i princip inga tåg till Stockholm på hela dagen, och idag var några inställda och ett gäng försenade - så vågade inte chansa o bli sittandes mellan nån station på ett kallt tåg. Pyret har sagt till mig att h*n inte vill att jag ska få nån urinvägsinfektion medans h*n är i magen ;)

Har ju lyckats hela mitt liv så varför inte resterande 6månader? =)

Idag är det iaf bara -10 ute! Snart är det VÅÅR!! *ironi*


ºA


Att ta sig till jobbet


Eller inte ta sig till jobbet - det är frågan ;)

Helloooo TÅGKAOS!
Hittills har ETT endaste litet tåg tagit sig från Västerås till Stockholm, eller tja det vet jag ju inte, men det har lämnat Västerås iaf ;)

Som det ser ut nu, går nästa tåg 8.23, och det lär väl vara KNÖKAT, och jag ska ha med Ozzy idag. Vill ju dessutom inte riskera att få stå eller sitta på golvet som jag fått göra SÅ många ggr denna vinter. Min kropp börjar säga ifrån, eller är det Pyret som har åsikter tro?
Får se om dom hinner ställa in det också innan det är dags att bege sig ner till station, eller om jag kanske väljer att ta nästa tåg. Det kommer nämligen vara 4 andra tågs resenärer som ska på det tåget - totalt 5 tåg ska altså samsas på ETT tåg. Och alla brukar vara fulla när allt funkar som det ska..

På våran balkong är det iaf -20.. Skönt! Kunde man inte få sudda bort det där minustecknet nu??
Blir ju termobrallor på om jag ens så mkt som ska sticka nosen utanför porten idag!

Det är dagar som dessa man önskade lite extra att man hade körkort... :/

ºA



En helt vanlig dag hemma hos oss


Kan se ut ungefär såhär:

   
  
Latmaskarna in action ;)

ºA


Magen v16

Första kortet med Pyret i magen - syns inget men ville ha en utgångspunkt.      
v5 (4+3)                   v15 (14+2)           v16 (15+3)

Smidiga jag glömde sätta på blixten så det blev lite mörkt, och en konstig skugga bakom magen som förvillar lite, men orkar inte göra om haha.
Men liksom.. Vad hände med min svank? :S

ºA


Pyrets Horoskop


Lejonet


23:e juli – 22:a augusti
Planet – solen
Element – eld

lejonet babyBebisen som föds I lejonets tecken är, i brist på bättre beskrivning, högljudd! Sömn är något som kommer kännas avlägset och overkligt för er då hon kommer hålla er vakna nätterna igenom. Det är en bebis som vill bli hörd och hon låter gärna alla få veta det.


Hon älskar att vara i centrum för allas uppmärksamhet och mycket i er familj kommer att cirkulera omkring henne. Hon njuter av att ha publik, så det är inte förvånande att många lejonbebisar växer upp och blir artister.


Lejonbebisen är tävlingsinriktad och hon ställer höga krav på sig själv. Tillsammans med andra barn, och i andra sociala situationer, har hon lätt att få nya vänner. Hon trivs med att interagera och med att befinna sig i centrum. Hon kan ha lite svårt att dela med sig av roller, ansvar och även leksaker.


Hon är drottning i varje situation och hon vill gärna leda de andra, sätta regler och kontrollera att de efterlevs. Kort sagt, lejonet är ledaren och alltid kul att vara med. Hon förväntar sig ett bekvämt liv i sitt kungarike, och ve den förälder som inte spelar med.
-----
Hittad på Babyn.se

Gillar verkligen inte det första stycket  ;)

ºA


Gårdagen..


Tillbringades i soffan med Becca, efter en god tacco middag.
Självklart låg Ozzy med oss i soffan som den lilla soffpotatisen han är ;)
Saknade bidrag 9 - Mys mys ja ja, men den kanske kommer nästa vecka i Malmö? :P

Efter Melodifestivalen (vaarför kunde inte den där killen gått vidare istället för alcazar? whyyyyyy) tittade vi på och så kom Polly, och sen åkte Becca hem och jag skulle bara stänga av datorn innan sista runden med Ozzy. Märkte då att en hamster brunstade - YEAY!! Så det blev till att sitta uppe 40 min o titta på hamsterporr först ;)
Så nu kära vänner, håller vi tummarna för att det ligger marsipanrisar i Hallons bo den 9e mars - okej?

Va nyss ute med Ozzy i snön. Finns ingen - INGEN som är så glad som honom nu när det är så mkt snö! Han hoppar över plogvallarna ut i den meterhöga snön och försvinner, tittar upp helt snöig o ser helt salig ut =)
Ska försöka få med mig M ut med kameran så vi får lite fina bilder på honom i snön, nu när det dessutom är så fantastiskt fint väder.

ºA


Tävling!




Jag är med och tävlar om dom snygga unisex tightsen från Pumpalot!
Tävlingen avlsutas 21 februari.


ºA


Dålig uppdatering

I KNOW!

Blir tyvärr så i veckorna.. Datorn på jobbet är från stenåldern och det går inte att klippa o klistra från andra sidor till bloggen, så därför kan jag inte göra min vecka för vecka uppdatering där, utan den får vänta till helgen.
Och på kvällarna när jag kommer hem är det mat o sen sovdags typ - roligt liv man lever haha.

MEN på helgerna får ni lite mer att läsa istället ;)


ºA


Min första blogg-tävling ;)

Jag är med och tävlar hos Ett Hus Till Oss!
Sista tävlingsdag 23 februari.


ºA





v16

Min graviditet - BF Ons 11 aug 2010


Uträkning utgår från dagens datum: Lör 20 feb 2010.
Din graviditet startade Tors 5 nov 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 19 nov 2009 (ägglossningen).

 

 

Du är på dag 108 av 280. (38,6%).
Du är i vecka 16.
Du har gått 15 fulla veckor och 2 fulla dagar (v15+2).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 11 aug 2010
Du har 172 dagar kvar till beräknad förlossning.


 
Vecka 16: 18 feb - 24 feb 2010

Kroppen: Den här perioden är ofta en roligare tid av graviditeten och många känner sig lite piggare igen. En del som fött barn förut kan känna att något rör sig i magen, det kan kännas som pirrande bubblor eller som en fisk som spritter till.
Ditt hjärta pumpar 20 procent mer blod än tidigare och det kommer att öka betydligt fram till i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 300 milliliter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.



ºA



Första känslan!

Ja idag kände jag min svullna livmoder för första gången! ♥


Jag har bara testat förut när jag legat ner, o då inte känt ett smack!
Men så idag när jag stog i köket o fick "mensvärk" kände jag lite där det gjorde ont o dååååå kände jag bulan!!! :D


Ropade dit M som också fick känna - såg på honom att det blev mäktigt för honom med o så började han fnittra sådär som bara han o D kan ;)

ºA



Award :D

Tack snälla Anouk för Awarden ♥  Blev otroligt varm i hjärtat och själen!


Så här går det till:

1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka personen du fått den av.
3. Berätta sju intressanta saker om dig själv.
4. Välj sju andra bloggar att ge den till.
5. Länka till deras bloggar.
6. Skicka dem en kommentar om att de fått en award

"Intressant" fakta om mig;)
  
1. Trots att jag är född och uppvuxen i en förort i Stockholm, tror ingen jag pratar med att jag kommer därifrån.
2. Jag träffade min älskade M på internet.
3. Jag kan inte vissla...
4. Men däremot busvissla ;)
5. Sen jag flyttade ihop med M har jag blivit mörkrädd.
6. Min största craving är morotskaka - redan innan jag blev gravid :P
7. Drack min första latte när jag flyttade hit till Västerås. 

Jag väljer dessa sex bloggar att skicka den vidare till:

Emma - En av mina allra närmaste vänner som alltid finns där när man behöver. Peppar och stöttar och längtar lika mkt som jag efter Pyret.

Becca - En av dom närmsta även hon. Min fikadrottning som alltid får en på bra humör =) 

Nettan - Min "fru" och även hon en av dom närmsta vännerna. Väntar barn inte alls långt efter oss - BABYBOOM! :D

Bobby - Min "lillebror" som jag haft så mkt kul med när vi växte upp. Saknar honom och önskar vi hann träffas oftare! Han blir pappa i Maj åt en liten flicka ♥

Jenna - En av "dom där" vännerna i Cyperspace som jag hittade via Anouk. Jenna är, liksom Anouk, princip lika långt gången som mig i graviditeten. En mysig tjej som man blir glad av!

Evelina - Vars blogg jag följt sen bröllopsplaneringen och sen även genom graviditeten och nu hennes vardag som mamma till sötaste Elion. Verkar vara en supergo tjej, underbar fru och en fantastisk mamma!


ºA



Magbild v15

Ja den växer ju lite iaf =)


Första kortet med Pyret i magen - syns inget men ville ha en utgångspunkt.        
     v5(4+3)                          v15(14+2)


ºA

 

 


It´s a BOY!!....???

Ja enligt IntelliGender altså ;)


Vaknade 4.30 o kissade o sen fick jag sova-vakna-sova-vakna till 10, då gick jag upp o kissade i koppen o gjorde testet, läste igenom noga innan så det va ok att göra fast jag redan kissat tidigare och det va det. =)

Hällde i kisset i testburken o virvlade runt, o satte timern på 10 min. men redan efter 4min (ni trodde väl inte att jag lämnade badrummet en sekund???) så visade det grå-grönt och det höll i sig fram till klockan ringde.

       
Jämförelse                        Pojke?                           eller Flicka?


JAG tycker iaf att det drar mer åt grå-grönt?


Flicka 1 - Pojke 1 ;)


ºA



v15

 Min graviditet - BF Ons 11 aug 2010

Uträkning utgår från dagens datum: Lör 13 feb 2010.
Din graviditet startade Tors 5 nov 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 19 nov 2009 (ägglossningen).

 

Du är på dag 101 av 280. (36,1%).
Du är i vecka 15.
Du har gått 14 fulla veckor och 2 fulla dagar (v14+2).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 11 aug 2010
Du har 179 dagar kvar till beräknad förlossning.



Vecka 15: 11 feb - 17 feb 2010


Kroppen: Man kan känna sig nästäppt och ha lätt för att blöda näsblod när man är gravid även om det är mer vanligt under slutet av graviditeten. Nästäppa beror till stor del på den ökade mängden östrogen samt ökad blodmängd som i sin tur mjukar upp brosk och vävnader vilket gör att man blir täppt i de trånga näsgångarna. Det kan i sin tur göra att man snarkar om nätterna. Blodkärlen kan även vidgas vilket medför att man lättare blöder näsblod.
Från vecka 15 kan du göra ett fostervattensprov.

Fostret: Huden är i det här stadiet genomskinlig och man ser blodkärlen. Armarna kan röra sig och händerna kan knytas. Hjärtat pumpar ungefär 28 liter blod/dygn och hjärtljuden kan avlyssnas med en doptone-apparat. Fostrets hud är tunt och täcks av ett tunt skikt hår som kallas lanugo-hår.

 

Jag mår prima! Inget illamående, ingen koma-trötthet – mer än att jag sover för lite. Men inte så jag håller på somnar sittandes liksom =)


Har gjort mitt IntelliGender test nu - woha! ;)
Skriver mer om det senare idag - ska ladda in kort o sådär först.


ºA




Veckan som gått

Ja ni har väl märkt att uppdateringen varit sisådääär från min sida hela veckan..
Har helt enkelt inte prioriterat internet när jag väl kommit hem.

I måndags åkte jag hem till mor å far o snikade till mig middag och berättade för dom blivande kusinerna om bebisen i magen. 3åringen han ville se bebisen haha. Och 9åringen (som tjatat om kusiner i 2 år) blev nog lite chockad o började fjanta sig istället för att bli glad - får hoppas lyckan kommer nästa gång vi ses ;)
Sov kvar med Ozzy som hade superkul hela kvällen med brorsans vovve Grym. (Rottweiler/Boxer/Amstaff)


Ozzy o Grym i slutet av sommaren när vi va hundvakt en vecka


tis-tors jobb jobb jobb och trött trött trött.

Och idag är det Freeeeeedag!! :D


IGÅR berättade jag för kollergorna på jobbet, som tog det förvånansvärt bra! Den ena hade redan misstänkt det dessutom.
Och tidigare på dagen hoppade en från en annan avdelning på mig och va halvvägs fram på magen innan jag hann backa undan "nämeeeen är du med barn?!" frågade hon haha.
Svarade "jaaa" lite frågande o chockat.
Måste fota magen o se om det verkligen hänt SÅ mkt sista veckan?!

ºA



Magen v14

Som utlovat - veckans magbild.
Tycker inte mkt har hänt sen förra veckan.

Men nu på eftermiddan har jag haft såndär jobbig mensvärk igen. Så jag nästan inte kunde stå rakt. Självklart mitt i matlagningen.. Men nu har den släppt hyfsat iaf.
 
Ska snart fixa mig för natten o sova - imorn är det tillbaka till verkligheten igen.
Kanske ska berätta på jobbet imorn? ;)


v14(13+3)


ºA





Även dom andra grabbarna



Ville visa upp sig här idag ;)


Och dom hälsar att dom inte sover - dom filosoferar (jaaaaaag glider;)


ºA

 

 


Min lilla prins


Har ju glömt visa hur vacker min älskade lilla prins är ;)




8veckor och precis hemkommen till sitt första hem
(flyttade till oss som 10 veckors plutt)



Och 6 månader gammal (taget i November)


Han har sovit hos farmor o farfar inatt så vi fick sovmorron - efterlängtad!

Kommer hem runt middagstid och jag måste erkänna att jag saknar honom (men jag har ju faktiskt inte träffat honom sen strax innan 7 igår morse! ;) )

Nu - fika med mannen och hans kompis, som även är bästa Emmas man =)
Sen - fota magen! =)


ºA



Wiho

Nu har jag äntligen fått arslet ur o beställt ett kit från intelligender.se :D



Ber om ursäkt för sunkig uppdatering och ännu sunkigare kommentarsbesvaring.. Är helt slut efter kastreringen haha.
Ozzy har visat lite hur det kommer bli framöver när Pyret tittat ut - nattvak och noll sömn ;)

Själva kastreringen gick toppen! MEN sen kom smällen - känslig mage mot smärtstillande - dvs diaree heeeela tisdan och heeeela onsdan. Och månda natt sov vi inte mkt för tratten som smällde oss i nyllet då o då haha.
Och eftersom han är livrädd för tratten (och mitt mammahjärta inte klarar av hans ynkande hela nätterna) så får han sova utan tratt - på ett villkor - att vi sover sked haha. Då känner jag om han rör sig för att slicka såret..

Men nu mår prinsen bra iaf =)
Ser nästan fram emot nattvaken med Pyret - då slipper man iaf klä på sig 7 ton kläder o springa ner alla 3 trapporna för ut o pulsa i snön ;)
Då har jag såriga bröstvårtor av allt ammande istället haha.


ºA



v14

Huj va tiden går fort :D

Min graviditet - BF Ons 11 aug 2010

Uträkning utgår från dagens datum: Tors 4 feb 2010.
Din graviditet startade Tors 5 nov 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 19 nov 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 92 av 280. (32,9%).
Du är i vecka 14.
Du har gått 13 fulla veckor och 0 fulla dagar (v13+0).
Du är i 3:e kalendermånaden.
Du är i 4:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Ons 11 aug 2010
Du har 188 dagar kvar till beräknad förlossning.



Vecka 14: 4 feb - 10 feb 2010

Kroppen: Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort. Du kan bli snabbare andfådd eftersom blodvolymen i kroppen börjar öka.
De flesta börjar få en liten mage. Om du tidigare fött barn blir magen oftast större mycket tidigare.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och har fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin. Fostret befinner sig nu i en snabb fas av tillväxt. Benen är längre än armarna och det finns gott om fostervatten som fostret simmar runt i.



ºA





Inlägg från sängen

Nu inviger jag bloggandet från sängen haha.
Bli inte oroliga nu att nått är fel - allt är fint!

Dock är Ozzy groggy och hög på smärtstillande, så han sover här i sängen o då håller jag honom sällskap så jag har full koll på honom =)
Mammas älskade prins ♥
(Ozzy är då våran hund på snart 9 månader som blev av med kulorna idag)

Han va så duktig imorse när vi lämnade honom - trippade snällt med den roliga sköterskan och tittade inte ens efter oss. Däremot hade han då o då bjudit personalen och besökarna på en opera-serenad när han tyckte att det va tråkigt haha.
Blev glad när vi kom o hämtade honom, men blicken va inte riktigt Ozzy. Höll på somna sittandes i bilen och kunde inte lyfta på benet för att kissa utan att nästan ramla.
Så nu blir det nog en lugn kväll i sängen för våran del..
Har, som en äkta hönsmamma, tagit ut en veckas semester för att vara hemma med honom.

Ska tillbaka till veterinären imornbitti för en kontroll av såret och ev mer smärtstillande. Men vi fick även recept på tabletter att ge 2 ggr om dan.

När vi kom hem blev det full inspektion av katterna, som nog tyckte han luktade lite märkligt. Ozzy somnade på hallmattan medans dom gick runt o sniffade.

Ska se om jag har nån bra film på datorn, så kvällen går fort =)

ºA



Veckans magbild

Hann inte med att fota igår - bästa Becca va här o fikade, mysade o åt taccos :D

Men här är iaf magen idag!

v13 (12+4)

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker att det vuxit eller inte..? tycker mest den ser ut att ha ändrat form.. Men misstänker att jag inte riktigt står i samma vinkel på korten heller. Får försöka styra upp det till kommande veckor, rita ut fötter i golvet kanske? ;)

ºA


 


RSS 2.0